Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Katja Schuurman claimt preutsheid

Katja Schuurman is eigenlijk best preuts. “Ik ben helemaal niet iemand die het prettig vindt om er al te bloot bij te lopen”, zegt de 31-jarige actrice.

Katja Schuurman is eigenlijk best preuts. “Ik ben helemaal niet iemand die het prettig vindt om er al te bloot bij te lopen”, zegt de 31-jarige actrice in programmablad Veronica Magazine. “Ik houd bijvoorbeeld ook helemaal niet van naar de sauna gaan.” In haar twee fotosessies voor Playboy ging ze ‘niet eens zo ver’, stelt de actrice. Verder was La Schuurman alleen naakt zien in de film ‘Oesters van Nam Kee’ (2002).

In soapactrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, die wel ‘de nieuwe Katja’ wordt genoemd, ziet ze geen concurrentie. “Houd toch op, de ouwe Katja is er toch nog!”

[Novum]