Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Keira Knightley in het huwelijksbootje’

Keira Knightley gaat trouwen. De 21-jarige actrice geeft volgend jaar haar jawoord aan haar vriend, acteur Rupert Friend. Dat verklapte ze op een feest.

De Britse actrice Keira Knightley gaat trouwen. Dat meldt de Britse krant News of the World zondag. De 21-jarige actrice uit de ‘Pirates of the Caribbean’-films wil volgend jaar met haar vriend, acteur Rupert Friend, in het huwelijk treden.

Keira verklapte haar plannen vrijdag op een feestje van Hollywood-actrice Lindsay Lohan in Londen, weet een aanwezige te vertellen. “Ze kuste en knuffelde hem de hele avond”, zegt de feestvierder. “Keira kon niet stoppen met giechelen.” De knappe actrice zou zelfs tegen de kelner hebben gezegd: “Wil je een drankje halen voor mijn echtgenoot?”

Keira zou net als Tom Cruise en Katie Holmes in Italië willen trouwen.

[Novum]