Search
Close this search box.

Kinderen André Hazes treden in zijn voetsporen

Roxanne en Dré Hazes hebben een nummer gezongen in Ahoy’. De kinderen van André Hazes zongen met Wolter Kroes en Xander de Buisonjé ‘Het is koud zonder jou’.

Roxanne en Dré Hazes hebben zondag een nummer gezongen in een uitverkochte Ahoy’Rotterdam. De kinderen van de legendarische volkszanger André Hazes brachten met Wolter Kroes en Xander de Buisonjé de Hazesklassieker ‘Het is koud zonder jou’ ten gehore. “Het is ook veel kouder zonder hem”, zegt de 12-jarige Dré in De Telegraaf. “We deden de laatste jaren enorm veel samen.”

Het is niet voor het eerst dat de kinderen van Hazes optreden. Zo heeft de 13-jarige Roxanne bij Kinderen voor Kinderen gezongen en deed Dré eerder een imitatie van de Blues Brothers met zijn vader. Ook thuis zingen ze er flink op los. “Als we niet onder de douche staan te zingen, doen we wel een duet samen”, zegt Dré.

Wolter Kroes, die de Hazes-telgen uitnodigde bij zijn liveshow, staat ook maandag in Ahoy’. Ook daar zijn Roxanne en Dré bij. “Wat is er nu mooier dan André’s kinderen die hun debuut maken in Ahoy'”, zegt Kroes. “Dit is uniek.”

[Novum]