Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kus wil ruigere variant van Tros Muziekfeest

Kus wil een ruigere variant van het Tros Muziekfeest zien. Volgens de meidengroep zou de aanwezigheid van meer jonge artiesten zou het feest compleet maken.

Kus wil een ruigere variant van het Tros Muziekfeest zien. Dat maakte de meidengroep bekend op het pleinfeest in Enschede. De dames, die voor de vierde keer meededen, vinden het Nederlandstalige festijn helemaal top. Maar de aanwezigheid van meer jonge artiesten zou het feest compleet maken. “We zouden wel een heel pittig Tros Muziekfeest willen met Di-rect, Bløf en Kane.”

De meidengroep Kus, die in 2004 werd opgericht, vindt ook dat een Nederlandstalige artiest als Marco Borsato een keer langs mag komen. De Volendamse zanger Jan Smit sluit zich bij hen aan. “Het liefst zou ik alle Nederlandse artiesten uitnodigen, maar ze kunnen niet altijd”, zei Smit, die het pleinfeest met de Belgische zangeres Belle Perez presenteert. “Het is een uitdaging om Borsato erbij te halen.”

Met hun debuutsingle ‘Lekker ding’ scoorden Meike, Fleur, Anouk en Monique vorig jaar hun eerste nummer 1-hit in de Mega Top 100. Momenteel reist Kus door Nederland met de Kus je vrienden-theatertoer.

Het Tros Muziekfeest is met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per uitzending één van de populairste muziekprogramma’s op de Nederlandse televisie.

[Novum]