Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lama Arie Koomen verhuist naar popquiz

Cabaretier Arie Koomen, bekend als één van de Lama’s, wordt panellid van de satirische popquiz Never Mind The Buzzcocks. Hij stopt daarom bij De Lama’s.

Cabaretier Arie Koomen, bekend als één van de Lama’s, wordt panellid van de satirische popquiz Never Mind The Buzzcocks. Dat meldt jongerenzender BNN woensdag. Arie is een groot fan van de Britse editie van de quiz, die wordt uitgezonden door de BBC. De Nederlandse versie gaat begin 2007 van start.

Koomen krijgt het zo druk met de popquiz dat hij stopt met De Lama’s, waar hij vanaf het begin bij betrokken was. Onlangs sleepte de improvisatieshow de Televizierring voor beste programma in de wacht. De komiek vindt het winnen van de prijs een mooi moment om te stoppen.

Eerder kondigde ook Sara Kroos aan het programma te verlaten. BNN zoekt vervangers.

[Novum]