Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lesbisch spelletje in De Gouden Kooi

Twee bewoonsters van De Gouden Kooi hebben spijt als haren op hun hoofd van een lesbisch spelletje. Nena en Natasia hebben met elkaar gezoend in de badkamer.

Twee bewoonsters van De Gouden Kooi hebben spijt als haren op hun hoofd van een lesbisch spelletje. Na een feestje voor de bewoners besloten Nena en Natasia een afterparty te houden in de badkamer. Daar hebben ze met elkaar gezoend, meldt de website van het televisieprogramma.

Zondag moest Nena, die eerder een aanbod van Playboy afsloeg, huilen van spijt. “Ik kan gewoon geen ‘nee’ zeggen”, zei de 19-jarige blondine. “Ik vind mezelf gewoon niks waard op dit moment. Ik heb geen familie meer over zo meteen. Eerst schrijven mijn opa en oma nog dat ze trots op me zijn en nu vast niet meer.” Ze vindt zichzelf een ‘stompie’.

Ook Natasia, die in het nieuws kwam vanwege de kinderen die ze thuis achterliet, wordt met haar eigen gedrag geconfronteerd. In een telefoongesprek kreeg de 32-jarige beveiligster op haar kop van Wilgo. “Ik heb er mijn buik een beetje vol van”, zei de vriend van de Surinaamse.

[Novum]