Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lindsay Lohan nieuwe gezicht Miu Miu

Lindsay Lohan wordt het gezicht van het Italiaanse modehuis Miu Miu. De actrice is te zien in de reclamecampagne van de zomercollectie van volgend jaar.

Lindsay Lohan wordt het gezicht van het Italiaanse modehuis Miu Miu. De Amerikaanse actrice en zangeres is te zien in de reclamecampagne van de zomercollectie van volgend jaar. De foto’s zijn vorig weekend in Londen gemaakt door de modefotografen Mert Alas and Marcus Piggott, melden verschillende media dinsdag.

De 21-jarige Lohan treedt met haar carrièrewending in de voetsporen van onder meer Maggie Gyllenhaal, Drew Barrymore en Chloe Sevigny. Deze actrices waren eerder het gezicht van Miu Miu, dat het jongere en goedkopere zusje is van modehuis Prada.

Eerder dit jaar werd er gespeculeerd dat Lindsay het nieuwe gezicht van Louis Vuitton zou worden, waar haar goede vriend Marc Jacobs hoofdontwerper is. Dit zou echter niet door zijn gegaan omdat ze te Amerikaans zou zijn voor het Franse modehuis.

[Novum]