Search
Close this search box.

Lucie Silvas geeft vier concerten in Nederland

Lucie Silvas geeft vier concerten in Nederland. In februari staat ze in Carré in Amsterdam, Vredeburg in Utrecht, Oosterpoort in Groningen en 013 in Tilburg.

Lucie Silvas geeft volgend jaar vier concerten in Nederland. Ze treedt in februari op in Theater Carré in Amsterdam, Vredeburg in Utrecht, de Oosterpoort in Groningen en de 013 in Tilburg. De kaartverkoop start zaterdag.

Silvas voert momenteel met Marco Borsato de hitlijsten aan met het duet ‘Everytime I think of you’. Ook was de Britse zangeres hoofdgast tijdens de concertenreeks van Borsato in het Gelredome in Arnhem, waar meer dan driehonderdduizend bezoekers op afkwamen.

De 29-jarige Silvas brak in Nederland door met haar debuutalbum ‘Breathe in’, dat de platina status bereikte. Vorige maand kwam haar tweede album ‘The same side’ uit.

[Novum]