Search
Close this search box.

Modeontwerper sleept Hulscher voor de rechter

Een modeontwerper sleept Mariska Hulscher voor de rechter. Couturier Marlon Borgschot zegt dat hij nog achtduizend euro voor haar bruidsjurk krijgt.

Mariska Hulscher wordt voor de rechter gesleept door een modeontwerper. Couturier Marlon Borgschot zegt dat hij nog achtduizend euro voor de bruidsjurk van de televisiepresentatrice krijgt. Hulscher houdt vol dat ze de kosten allang heeft betaald. Het huwelijk van Hulscher strandde eerder dit jaar al na twee maanden.

Nadat de presentatrice een schikkingsvoorstel afwees, heeft de modeontwerper besloten tot een bodemprocedure, kondigt zijn advocaat aan op de website Sterrenstek. De inzet is betaling van de nota van achtduizend euro, met daarbij rente en andere kosten opgeteld. Hulscher kan de dagvaarding binnenkort tegemoet zien.

Borgschot en Hulscher werkten ook zakelijk samen. In maart presenteerden zij een modecollectie bedoeld voor vrouwen die er jong en zakelijk uit willen zien. Inmiddels doen ze geen zaken meer met elkaar. Borgschot wijt de breuk aan Hulschers moeilijke karakter. Zij heeft geen reden gegeven voor de stopzetting van hun samenwerking.

[Novum]