Search
Close this search box.

‘Nadine Coyle en Jesse Metcalfe uit elkaar’

Nadine Coyle en Jesse Metcalfe hebben hun relatie beëindigd. Een vriend van de twee vertelt dat ze er in een telefoongesprek een punt achter hebben gezet.

Girls Aloud-zangeres Nadine Coyle en acteur Jesse Metcalfe hebben hun relatie beëindigd. Een goede vriend van de ex-geliefden vertelt in de Britse krant The Sun dat de twee in een emotioneel telefoongesprek een punt achter de romance gezet hebben.

Volgens de insider houden de twee nog wel veel van elkaar, maar kiezen ze op dit moment voor hun loopbaan. “Ze zien beiden dat er geen toekomst in hun relatie zit, omdat ze te weinig tijd voor elkaar hebben. De verhouding kan alleen slagen als ze hun carrière op een laag pitje zetten, en dat is gezien hun succes onverstandig.”

Coyle en Metcalfe waren acht maanden samen en spraken eerder over het kopen van een huis in Los Angeles. De 22-jarige Britse blondine was zelfs bereid haar vaderland te verlaten voor haar Amerikaanse geliefde.

Afgelopen zomer deed het gerucht de ronde dat de Britse meidengroep Girls Aloud zou worden opgeheven, omdat Coyle ruzie had met groepslid Cheryl Tweedy. De zangeressen hebben dit altijd ontkend. Momenteel staat hun verzamelalbum op de eerste plaats van de hitlijsten in Groot-Brittannië. Volgend jaar volgt een grote tournee.

De 28-jarige Jesse Metcalfe is bekend van zijn rol als sexy tuinman in de hitserie Desperate Housewives. Momenteel werkt hij aan de opnamen van de film ‘Loaded’, waarin ook Vinnie Jones speelt. De film komt volgend jaar uit.

[Novum]