Search
Close this search box.

Nepsneeuw in Amsterdam voor filmopnamen

Een deel van het centrum van Amsterdam wordt bedekt met kunstsneeuw opnamen van de film ‘Alles is liefde’. Die speelt zich af rond sinterklaas.

Een deel van het centrum van Amsterdam wordt dinsdag bedekt met kunstsneeuw voor opnamen van de film ‘Alles is liefde’. Die speelt zich af in de sinterklaastijd. De Hoogte Kadijk wordt van de afslag naar de Kruithuisstraat tot en met de brug voor de Kromhoutwerf afgesloten voor het publiek, meldt de filmploeg in een schrijven aan de buurtbewoners. De opnamen stoppen ’s nachts, waarna de nepsneeuw wordt verwijderd.

De film, die wordt geregisseerd door Joram Lürsen, gaat over zes liefdesparen. Onder anderen Carice van Houten, Daan Schuurmans en Paul de Leeuw spelen mee. In het najaar moet de film in de bioscoop verschijnen.

[Novum]