Search
Close this search box.

Nicolaas vertrekt uit Gouden Kooi

Nicolaas heeft de Gouden Kooi verlaten. Hij moest de villa uit omdat hij de regels bewust overtrad. Zo ontdeed hij zich van zijn zender en bedekte hij camera’s.

Nicolaas heeft de Gouden Kooi verlaten. Hij moest de villa uit omdat hij de regels bewust heeft overtreden. Zo ontdeed hij zich van zijn zender en bedekte hij camera’s. De 39-jarige Nicolaas gaf vorige week al aan zijn twee dochters zo erg te missen dat hij wilde vertrekken. Nicolaas wordt vervangen door een nieuwe Miljonair, zoals de bewoners worden genoemd.

Ook de uitslag van de populariteitspoll, waarin Nicolaas als zesde uit de bus kwam, was voor hem een reden niet langer in het huis te blijven. Van de tien deelnemers bleken Angelique en Sylvia in de poll het minst populair. De overige zeven Miljonairs beslissen vrijdag wie van de twee de villa moet verlaten.

In de Gouden Kooi strijden tien bewoners om de villa waarin ze voor onbepaalde tijd zijn opgesloten. Wie het langst blijft zitten, wordt de eigenaar van het landgoed. Ook heeft Talpa-eigenaar John de Mol gezegd dat de winnaar als multimiljonair uit het programma komt. Nicolaas liet eerder al weten dat het geld hem niets meer kan schelen.

[Novum]