Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rapformatie Opgezwolle wint Urban Award

Rapformatie Opgezwolle heeft voor het nummer ‘Hoedenplank’ de Urban Award voor beste single gewonnen tijdens de uitreiking van de eerste Urban Awards.

Rapformatie Opgezwolle heeft voor het nummer ‘Hoedenplank’ de Urban Award voor beste single gewonnen tijdens de uitreiking van de eerste Urban Awards in Rotterdam. Dj-team Partysquad kreeg de prijs in de categorie ‘beste club dj’ en reggaezanger Ziggi kreeg woensdag de award voor beste live-act mee naar huis. Ruim tienduizend mensen brachten de afgelopen weken op internet hun stem uit.

Met de Urban Awards wil jongerenzender BNN de urban cultuur een breder podium geven en een bijdrage leveren aan de promotie van deze jongerencultuur in Nederland.

De awards werden uitgereikt door onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Curt Fortin, TMF-vj Miljuschka en Fajah Lourens. Hoe dat eraan toeging en wie nog meer in de prijzen vielen is 12 november te zien op BNN.

[Novum]