Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nicole Richie ontkent geruchten over maagband

Nicole Richie ontkent dat zij een maagband had en deze onlangs heeft laten verwijderen. De geruchten hierover ontstonden door een artikel in de New York Post.

Nicole Richie ontkent dat zij een maagband had en deze onlangs heeft laten verwijderen. De geruchten over de operatie ontstonden door een artikel in de New York Post vorige week. De Amerikaanse krant schreef over een Hollywoodster die haar maagband liet verwijderen nadat ze te veel gewicht had verloren.

Verschillende media linkten vervolgens Richie aan dit verhaal. Haar woordvoerder noemt dat belachelijk. “Dit verhaal gaat niet over Nicole. Er zijn honderden Hollywoodsterren over wie het zou kunnen gaan”, verklaart zij tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Vorige maand werd bekend dat de graatmagere dochter van zanger Lionel Richie zich heeft laten opnemen in een kliniek. Ze zou met de hulp van doktoren weer op gewicht willen komen. Richie, wier gewichtsverlies de afgelopen tijd veelvuldig besproken werd in de pers, heeft altijd ontkend een eetprobleem te hebben.

[Novum]