Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tros Vermist binnenkort wekelijks

Vermist wordt vanaf januari wekelijks uitgezonden. Het Tros-programma waarin Jaap Jongbloed mensen helpt zoeken naar vermiste dierbaren, wordt goed bekeken.

Het Tros-programma Vermist wordt vanaf januari wekelijks uitgezonden. De live-uitzendingen waarin presentator Jaap Jongbloed mensen helpt zoeken naar vermiste dierbaren zijn na tien seizoenen nog steeds populair. Het nu nog tweewekelijkse programma trok afgelopen vrijdag bijna twee miljoen kijkers.

De netcoördinator van Nederland 1 heeft de makers gevraagd vanaf 19 januari elke vrijdag een uitzending te brengen. Het nieuwe uitzendtijdstip wordt 20.30 uur. De ‘ANWB van de achterblijver’, zoals Jongbloed zijn programma typeert, slaagt erin veertig procent van de vermissingen met behulp van de kijker op te lossen. Vermist heeft daarnaast geresulteerd in de eerste vermistendatabank, te vinden via de website van het programma, de organisatie Missing en de stichting Gestolen Kinderen.

[Novum]