Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nicole Richie ontslaat styliste

Nicole Richie heeft haar persoonlijke styliste en goede vriendin Rachel Zoe ontslagen. Ze zou zich ‘alleen nog wil omringen met positieve mensen en invloeden’.

Nicole Richie lijkt haar leven een andere wending te willen geven. De dochter van zanger Lionel Richie heeft haar persoonlijke styliste en goede vriendin Rachel Zoe ontslagen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Volgens een bron bij het blad is Zoe ontslagen omdat Richie zich ‘alleen nog wil omringen met positieve mensen en invloeden’.

Onlangs liet de 25-jarige Richie zich in een kliniek opnemen, omdat ze weer op gewicht wil komen. De Simple Life-ster, die ontkent een eetstoornis te hebben, verloor het afgelopen jaar opvallend veel kilo’s. Richie is niet de enige ultradunne cliënte van Zoe. Ook Mischa Barton en Lindsay Lohan winkelen graag met de styliste.

[Novum]