Search
Close this search box.

Rob van Someren op V-Radio [Update]

V-Radio, het internetstation van de Veronica Radioschool, is deze maand gestart met een reeks van gast-optredens van landelijke deejays. Het webstation is een platform voor nieuw radiotalent en vraagt deejays (die hun sporen hebben verdiend) het ‘eens voor te doen hoe het écht moet’. Rob van Someren, dagelijks te horen op Radio Veronica, zal daarom woensdag (22 november) tussen 12.00 uur en 13.00 uur een programma verzorgen op V-Radio.

Rob Van Someren zou eigenlijk twee weken geleden komen, maar dit ging wegens ziekte niet door. Naast Van Someren was onlangs Leo van der Goot op V-Radio te horen. Binnenkort zullen onder meer Gijs Staverman, Sander Lantinga, Patrick Kicken, Coen Swijnenberg, Toine van Peperstraten, adhDave (Donkervoort) Erwin Peters en Michiel Veenstra aanschuiven om een uur of meer radio te maken op V-Radio.

Podcast
Na afloop van de uitzending zal deze direct terug te beluisteren via podcast. [Radiowereld.NL]