Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nicole Richie slechtst in bont geklede vrouw

Nicole Richie staat bovenaan de jaarlijkse lijst met slechtst geklede sterren van dierenrechtenorganisatie Peta. Ze wordt afgerekend op het dragen van bont.

Nicole Richie staat bovenaan de jaarlijkse lijst met slechtst geklede sterren van dierenrechtenorganisatie Peta. De ultradunne dochter van zanger Lionel Richie wordt afgerekend op het dragen van bont. “Dit dierenhuiden dragende feestbeest is slechts vacht en botten. Ze is een ongelooflijk snel krimpende vrouw met een net zo snel krimpend hart”, staat er op de site van de organisatie.

Naast Richie staan Ashley Olsen, Christina Ricci en Eva Longoria op de lijst van Peta. Ook deze beroemdheden worden niet vriendelijk bejegend door de organisatie. Over actrice Ricci wordt gezegd dat het maar goed is dat ze naast de rendierbontjas waar ze onlangs mee gefotografeerd werd, geen bontmutsen draagt. “Het zou namelijk heel veel dierenhuiden kosten om dat voorhoofd te bedekken.” Olsen wordt aangeraden meer te eten, in plaats van haar dunne lichaam te verbergen met een dikke bontjas.

Met haar uitverkiezing heeft Richie haar vriendin Paris Hilton van de eerste plaats op de lijst gestoten. Hilton vertelt nu regelmatig in de pers dat ze het heeft gehad met bont. Volgens Peta is ze tot inkeer gekomen na het zien van een documentaire waarin dieren in China levend gevild werden.

[Novum]