Search
Close this search box.

Onderzoek stalker Wendy van Dijk niet klaar

Het Pieter Baan Centrum heeft nog een paar weken nodig om het onderzoek af te ronden naar de veronderstelde stalker van Wendy van Dijk en haar zoon Sem.

Het Pieter Baan Centrum heeft nog een paar weken nodig om het psychiatrisch onderzoek af te ronden naar de veronderstelde stalker van Wendy van Dijk en haar zoontje Sem. Vandaar dat de rechtszaak tegen de 42-jarige Amsterdammer is aangehouden tot komend voorjaar. Dat bleek dinsdag voor de Amsterdamse rechtbank.

Het Pieter Baan Centrum verwacht begin december klaar te zijn met het onderzoek. Zes weken later is het rapport klaar. Vervolgens zal de man binnen drie maanden voor de rechter verschijnen.

De verdachte zou de televisiepresentatrice van 9 december 2005 tot en met 17 februari 2006 hebben gestalkt en bedreigd. De man wordt ervan verdacht e-mails te hebben gestuurd naar de website van het programma Hart in Aktie, dat door Van Dijk werd gepresenteerd. Daarin stond dat haar zoon Sem zou worden ontvoerd.

[Novum]