Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Mijn Lijk genomineerd voor Gouden Beeld

Het BNN-programma Over Mijn Lijk is in de categorie informatie genomineerd voor een Gouden Beeld. De prijs wordt 11 decmebre uitgereikt.

Het BNN-programma Over Mijn Lijk is in de categorie informatie genomineerd voor een Gouden Beeld. Dat maakt de Stichting Nederlandse Academy Awards donderdag bekend. In de docusoap volgde Patrick Lodiers een jaar lang vijf jonge mensen die wisten dat ze niet lang meer te leven hadden.

Over Mijn Lijk neemt het op tegen de Netwerk aflevering over jeugdinrichting Harreveld en de aflevering van Tegenlicht over Arabische vrouwen aan de top.

De uitreiking van de televisieprijs is op 11 december. Onder meer in de categorieën cultuur, fictie en jeugd is een Gouden Beeld te winnen. In de categorie amusement zijn Mooi! Weer De Leeuw, De Reünie en RTL Boulevard genomineerd.

[Novum]