Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pamela Anderson geeft Denise Richards een laptop

Pamela Anderson heeft Denise Richards verrast met een laptop. Richards gooide eerder deze maand de laptop van een persfotograaf van een balkon.

Pamela Anderson heeft Denise Richards verrast met een laptop. Dat is een opmerkelijk cadeautje omdat Richards eerder deze maand in het nieuws kwam toen ze de laptop van een persfotograaf van een balkon gooide. Hoewel twee bejaarde vrouwen werden geraakt, wordt de 35-jarige actrice niet vervolgd.

Het incident vond plaats toen Richards in Canada was voor de opnamen van de komische film ‘Blonde and blonder’, waarin ook de rondborstige Pam speelt. Tijdens een feestje om het afronden van de opnamen te vieren gaf de voormalige Baywatch-babe het presentje aan Richards, meldt de website van het Amerikaanse weekblad Life&Style.

[Novum]