Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pete Doherty opnieuw gearresteerd

Pete Doherty is gearresteerd op verdenking van drugsbezit. In de buurt van zijn huis in Londen reed de 27-jarige rocker heen en weer slingerend met zijn auto.

(Novum/AP) – Pete Doherty is gearresteerd op verdenking van drugsbezit. In de buurt van zijn huis in Oost-Londen reed de 27-jarige rocker heen en weer slingerend met zijn auto. Doherty en twee andere inzittenden werden aangehouden op verdenking van drugsbezit. Het gaat om crack, de rookbare variant van cocaïne.

De drie mannen zijn vrijgelaten in afwachting van de analyse van de aangetroffen substanties. In december moeten zij zich weer bij de politie melden.

Doherty, die een knipperlichtrelatie heeft met supermodel Kate Moss, is regelmatig in het nieuws vanwege zijn drugsverslaving en de arrestaties die daaruit voortvloeien. Hij moet van justitie een afkickprogramma volgen. De zanger is verslaafd aan heroïne en cocaïne.

[Novum]