Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon was stem kwijt even kwijt

Zanger Gordon was afgelopen week even zijn stem kwijt. De 38-jarige volksartiest, die onlangs een kledinglijn lanceerde, had het namelijk erg druk.

Zanger Gordon was afgelopen week even zijn stem kwijt. De volksartiest, die onlangs een kledinglijn lanceerde, had het namelijk erg druk. Dat schrijft Gordon op zijn website, waarop hij sinds zijn breuk met De Telegraaf zijn columns publiceert.

De 38-jarige ‘polderdiva’ vindt het wel ironisch dat hij juist in de aanloop naar de verkiezingen zijn stem verliest. Hij roept zijn fans op niet links te stemmen. “Als ik kijk naar wat de linkse rakkers precies willen met ons land dan gaan we geheid naar de filistijnen.” Zelf kiest Gordon voor Rita Verdonk, de nummer twee van de VVD voor wie zijn vriend Bartho werkt.

[Novum]