Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pamela Anderson had een miskraam

Pamela Anderson heeft een miskraam gehad. Een woordvoerder van de blondine bevestigde dat Anderson vorige week in Vancouver haar ongeboren kindje verloor.

Pamela Anderson heeft een miskraam gehad. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Een woordvoerder van de blondine bevestigde dat Anderson vorige week in Vancouver haar ongeboren kindje verloor. De 39-jarige actrice was in Canada voor de opnamen van haar nieuwe film ‘Blond on blonder’.

Volgens een onbekende bron was de zwangerschap van Anderson en haar 35-jarige echtgenoot Kid Rock in een vroeg stadium. De bron vertelde ook dat de voormalige Baywatch-babe niet naar een ziekenhuis is gegaan. Een arts die haar ter plekke onderzocht zei dat de miskraam veroorzaakt zou kunnen zijn door stress.

Anderson en Rock zijn in augustus van dit jaar in het huwelijksbootje gestapt. De actrice heeft twee kinderen bij haar ex-man Tommy Lee, waarmee zij drie jaar getrouwd was. Het stel kreeg twee zoons, Brandon van 10 en Dylan van 8. Anderson heeft eerder ontkend in verwachting te zijn geweest.

[Novum]