Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Frans Bauer op raptour

Frans Bauer duikt woensdag met Ali B., Lange Frans en Baas B. de studio in om een rap op te nemen. Het nummer wordt opgenomen ten bate van 3FM Serious Request.

Frans Bauer duikt woensdag met Ali B., Lange Frans en Baas B. de studio in om een rap op te nemen. Dat meldt 3FM vrijdag. Het nummer wordt opgenomen ten bate van 3FM Serious Request. In samenwerking met het Rode Kruis zet de radiozender zich ieder jaar in voor een goed doel. Dit keer is gekozen om geld in te zamelen voor slachtoffers van landmijnen.

Radio-dj Giel Beelen bracht de drie artiesten bij elkaar, nadat de populaire volkszanger voor het eerst een freestyle deed in het ochtendprogramma ‘Giel’. “Ik vond dat Frans Bauer eens een keer iets anders moest doen. Lange Frans voelde dat aan en Bauer wilde graag eens iets doen met Ali B., omdat zijn kinderen daar fan van zijn. Die combi was dus snel bedacht.”

Baas B. maakt de beat van het liedje en Lange Frans en Ali B. de tekst. De titel van het nummer is nog niet bekend. In de ochtendshow van Beelen zal de rap voor het eerst worden gedraaid. Daarna kan iedereen de song via de site van de radiozender downloaden. De opbrengst daarvan gaat naar het goede doel.

In het kader van de actie sluiten drie radio-dj’s zich in de week voor kerst zes dagen lang op in een glazen studio in Utrecht. Zij eten niets en zenden dag en nacht uit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de landmijnen.

[Novum]