Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pamela Anderson krijgt miskraam

Pamela Anderson heeft een miskraam gehad. Een woordvoerder van de blondine bevestigt dat Anderson vorige week in Vancouver haar ongeboren kindje verloor.

Pamela Anderson heeft een miskraam gehad. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Een woordvoerder van de blondine bevestigt dat Anderson vorige week in Vancouver haar ongeboren kindje verloor. De 39-jarige actrice is in Canada voor de opnamen van haar nieuwe film ‘Blond and blonder’.

Volgens een onbekende bron was de zwangerschap van Anderson in een vroeg stadium. De bron vertelde ook dat de voormalige Baywatch-babe niet naar een ziekenhuis ging. Een arts die haar ter plekke onderzocht zei dat de miskraam mogelijk veroorzaakt is door stress en haar overvolle filmschema.

Anderson en de 35-jarige artiest Chris Rock hebben elkaar eerder dit jaar het jawoord gegeven. De actrice heeft twee kinderen bij haar ex-man Tommy Lee, waarmee zij drie jaar getrouwd was: Brandon van 10 en Dylan van 8. Anderson ontkende eerder in verwachting te zijn van haar eerste kind uit het huwelijk met Rock.

[Novum]