Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris en Lindsay praten ruzie uit

Paris Hilton en Lindsay Lohan hebben hun ‘catfight’ de wereld uit geholpen. Tijdens een avond stappen met Britney Spears liep Paris haar rivale tegen het lijf.

Paris Hilton en Lindsay Lohan hebben afgelopen weekeinde hun ‘catfight’ de wereld uit geholpen. Tijdens een avondje stappen met haar nieuwe beste vriendin Britney Spears liep de 25-jarige Paris haar rivale tegen het lijf. Dat meldt de Amerikaanse televisiezender CBS.

De 20-jarige Lohan schold Paris onlangs uit. Een filmpje van dit incident is te zien op de website YouTube. Beide feestbeesten hebben naar verluidt een oogje op de Griekse miljonairszoon Stavros Niarchos. Volgens geruchten zou Lohan verantwoordelijk zijn voor de breuk tussen de Griek en Hilton. De twee gingen in mei uit elkaar, nadat ze een halfjaar een relatie hadden.

Volgens de woordvoerder van de steenrijke hotelerfgename, Elliot Mintz, vielen rond de aankomst van Lohan op de afterparty waar Spears en Hilton aanwezig waren, in eerste instantie weer wat onvriendelijke woorden over en weer. De feestbeesten besloten de situatie dit keer echter niet te laten escaleren en spraken in een besloten ruimte hun meningsverschillen uit. Na afloop van het beraad feestten de meiden volgens CBS gedrieën verder.

[Novum]