Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Patty Brard stopt met column

Patty Brard stop met haar column in roddelblad Weekend. De polderdiva is geschrokken van alle boze reacties van BN’ers die ze heeft aangepakt.

Patty Brard stop met haar column in roddelblad Weekend. De 51-jarige zangeres kwam tot het besluit na harde kritiek van collega-BN’ers tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards vorige maand. De beroemdheden waren boos vanwege Patty’s vileine stukjes. Zo beschreef ze sterrenstylistes als Rosanna Lima als ‘omhooggevallen pakezels met bijbehorende griezelige hippe chihuahua’s op de arm’.

De koningin van de docusoap is zich van geen kwaad bewust. “Ik weet niet eens over wie of wat ik heb geschreven, maar ik ben nog nooit zo op het geschreven woord aangekeken”, schrijft Patty deze week in haar column. “Ik kreeg me daar op mijn kop en ik had echt niet door waarom.” Over zeven weken publiceert Patty, die onlangs werd uitgeroepen tot een van de meest irritante mensen van Nederland, haar laatste stukje.

Verder kondigt de polderdiva aan een stem uit te brengen op GroenLinks-lijsttrekker Femke Halsema. In een filmpje op internet vertelde de politica onlangs cocaïne te hebben gebruikt. “Eindelijk een lekker eerlijk wijf”, vindt Patty. “Ik stem Femmeke. Ik sta achter alles waar die vrouw voor staat.”

[Novum]