Zoeken
Sluit dit zoekvak.

U2 komt langs bij concerten Marco Borsato

Een productieteam van de Ierse band U2 is langsgekomen bij de concerten van Marco Borsato. Het team heeft de visuele technologie van de show bekeken.

Een productieteam van de Ierse band U2 is langsgekomen bij de concerten van Marco Borsato. Dat meldt de Entertainment Group, die de productie van de concerten van Borsato verzorgt, woensdag. Het team van de rockband kwam naar Nederland om de visuele technologie die bij de show van Borsato wordt toegepast van dichtbij te bekijken.

Borsato zal woensdag voor de achtste keer optreden met het concert ‘Symphonica in rosso’. Er zijn in totaal elf concerten gepland in het Gelredome in Arnhem. De zanger liet woensdag weten blij te zijn met het succes van zijn concertreeks. Borsato wordt bijgestaan door artiesten als Andrea Bocelli, Ilse DeLange, Ali B, Yes-R, Lucie Silvas en Julia Thomas.

De concerten staan in het teken van de kleur rood, naar het gelijknamige nummer ‘Rood’ van de 39-jarige zanger. Het optreden gaat gepaard met een schitterende lichtshow, die past bij het thema. Ook het complete evenemententerrein is in dezelfde sfeer gebracht. Er staan rekken vol rode kleding, er zijn Luca-ijsjes en Leontine-pasta’s te koop en er worden Borsato-afterparty’s gegeven.

Eerder dit weekeinde zijn honderden Borsato-fans opgelicht met valse toegangskaarten. Dat melden diverse Nederlandse media woensdag. Volgens Ticketpoint, de officiële hoofdverkoper van de Borsato-toegangsbewijzen, zijn er tot nu toe enkel voor de concerten op zaterdag valse kaarten verkocht. Het gaat om ongeveer vijftig kaarten per concert. Voor elk optreden gaan 32 duizend kaarten over de toonbank.

[Novum]