Search
Close this search box.

Rapper 50 cent zoekt ware liefde

50 Cent wil een serieuze relatie. De rapper stopt daarom met rokkenjagen. Hij wil niets meer weten van vrouwen die op zijn geld uit zijn, zegt hij in The Sun.

Rapper 50 Cent wil een serieuze relatie. De 31-jarige Amerikaan stopt daarom met rokkenjagen. Hij wil niets meer weten van vrouwen die alleen maar op zijn geld uit zijn, zegt hij in de Britse krant The Sun.

Volgens de rapper kan hij iedere maand een andere vrouw krijgen. Maar als het aan hem ligt, zijn die tijden voorbij. 50 Cent, die eigenlijk Curtis James Jackson heet, zegt dat veel dames om de verkeerde redenen op hem afkomen. “Ik word moe van vrouwen die alleen mijn bekendheid en succes boeiend vinden.”

Ondanks dat hij de ware nog niet tegen het lijf is gelopen, is 50 Cent ervan overtuigd dat hij de juiste partner zal ontmoeten. “Je moet een verhouding de tijd geven om te zien wat het karakter van een vrouw is. Ik wil een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en vriendschap. Dat is voor mij het belangrijkste.”

[Novum]