Search
Close this search box.

Diddy wil eerste zwarte Bond worden

Hij heette Puff Daddy, P. Diddy en nu Diddy, maar hoe hij het liefst zou heten is James Bond. “Ooit is de tijd rijp voor een zwarte Bond”, denkt de rapper.

Hij veranderde zijn naam van Puff Daddy naar P. Diddy, en later naar Diddy, maar liever nog ging hij door het leven als Bond. James Bond. “Ooit is de tijd rijp voor een zwarte Bond en hopelijk kan ik daar auditie voor doen”, zegt rapper en entrepreneur Sean ‘Diddy’ Combs in een interview met persbureau Reuters.

De huidige geheim agent 007 is de Britse en blonde acteur Daniel Craig. In ‘Casino royale’, die volgende maand uitkomt, is hij voor het eerste in de rol te zien. Craig kreeg al heel wat kritiek te verduren, maar Diddy vindt hem een goede Bond. “Hij is een geweldige acteur en ik denk dat de makers met hem een verstandige keus hebben gemaakt.”

Mocht het ooit zover komen dat Diddy de rol mag spelen, vindt hij het vooral belangrijk dat hij zijn publiek vermaakt. Dat is ook zijn mantra als muzikant, zegt hij.

De meest noemenswaardige prestatie uit de acteercarrière van de 37-jarige Diddy is zijn rol in de film ‘Monster’s Ball’ uit 2002. Daarin speelde hij de ter dood veroordeelde echtgenoot van Halle Berry.

[Novum]