Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Reallife soap over Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi komt met een reallife soap op televisie. Over twee weken wordt bekendgemaakt welke zender het programma over de 36-jarige pianist zal uitzenden.

Wibi Soerjadi komt waarschijnlijk met een reallife soap op televisie. Dat meldt de website Sterrenstek woensdag. Productiemaatschappij Storms Factory maakt over twee weken bekend welke zender het programma zal uitzenden. “We zijn op dit moment in onderhandeling met een grote partij die zijn naam aan de productie wil verbinden”, zegt een woordvoerder.

Het leven van de 36-jarige pianist wordt een half jaar lang intensief gevolgd. Hij zal zowel in zijn privéleven als tijdens concerten te zien zijn. De producenten van de serie willen de twee ‘extreme kanten’ van Soerjadi in beeld brengen. “Aan de ene kant is hij het muzikale genie en aan de andere kant iemand die heel dicht bij zijn gevoel blijft.”

De opnamen van het programma zijn nog niet begonnen. De titel van de reallife soap wordt mogelijk ‘Aan de hand van de meester’.

[Novum]