Zoeken
Sluit dit zoekvak.

René Froger zes weken uit running

René Froger moet zes weken rust houden. Hij kampt met een probleem aan zijn luchtwegen. Als hij door zou gaan met werken, is blijvende schade niet uitgesloten.

René Froger moet zes weken rust houden. De zanger kampt met een probleem aan zijn luchtwegen. Als hij door zou gaan met werken, dan is blijvende schade niet uitgesloten. Dat meldt het management van de volkszanger woensdag.

De afgelopen weken zegde Froger al enkele concerten af omdat hij last had van zijn stem. Door de verplichte pauze van zes weken komen onder meer zijn kerstconcerten eind december in Ahoy’ in Rotterdam te vervallen. Zijn vrouw Natasja zal morgen tijdens een persconferentie verdere uitleg geven over de gezondheidstoestand van haar man en de consequenties daarvan.

Frogers collega Frans Bauer kampt ook met gezondheidsproblemen. Hij is minstens twee maanden uit de running wegens een poliep op zijn stembanden.

[Novum]