Search
Close this search box.

René Froger baalt van stemproblemen

René Froger baalt van de rustpauze die hij moet nemen wegens stemproblemen. “Ik vind het verschrikkelijk om zoveel fans en medewerkers teleur te stellen.”

René Froger baalt van de gedwongen rustpauze die hij moet nemen. De zanger kampt met een probleem aan zijn luchtwegen en moet daarom zes weken rust houden. “Ik vind het verschrikkelijk om zoveel fans en medewerkers teleur te stellen, maar diezelfde mensen zullen begrijpen dat mijn gezondheid mij alles waard is”, meldt hij. Artsen hebben hem gewaarschuwd dat hij blijvende schade aan zijn stem kan oplopen als hij nu geen rust neemt.

De volkszanger laat verder weten dat de steun die hij krijgt van fans en vakgenoten hem heel erg heeft aangegrepen. Door de verplichte rustpauze moest Froger onder meer zijn vier bijna uitverkochte Christmas Show of the Year-concerten eind december in Ahoy’ annuleren.

[Novum]