Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rod Stewart eindelijk gescheiden van Rachel Hunter

Zanger Rod Stewart en model Rachel Hunter zijn eindelijk gescheiden. Het stel ging zeven jaar geleden al uit elkaar.

Zanger Rod Stewart en model Rachel Hunter zijn eindelijk gescheiden. Dat meldt de Britse omroep BBC. Het stel, dat zeven jaar geleden al uit elkaar ging, trouwde in 1990 en heeft twee kinderen. In 2003 vroeg de 37-jarige Hunter de scheiding aan, maar liet de zaak kort daarop weer vallen. Vorig jaar vroeg Stewart de scheiding opnieuw aan.

Nu de 61-jarige rocker officieel ongehuwd is kan hij trouwen met zijn nieuwe vriendin, het 35-jarige model Penny Lancaster, die hij een jaar geleden ten huwelijk vroeg. Het stel heeft ook al een zoontje van 1, waarmee het totale aantal kinderen van Stewart op zeven staat.

Stewart, bekend van hits als ‘Maggie May’ en ‘Sailing’, gaf in 1976 voor het eerst zijn jawoord aan Alana Collins. Zij is de onder anderen de moeder van dochter Kimberly, die vaak met Paris Hilton in het nachtleven is gespot.

[Novum]