Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Scissor Sisters komen naar Amsterdam

De Scissor Sisters komen naar Nederland. De band, bekend van het nummer ‘I don’t feel like dancin’, speelt op 22 april in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De Scissor Sisters komen naar Nederland. De New Yorkse band, die met het nummer ‘I don’t feel like dancin’ hoog in de Nederlandse hitlijsten staat, speelt op 22 april in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Scissor Sisters, dat bestaat uit vijf leden, werd in 2001 opgericht. De single ‘Comfortably numb’, een cover van Pink Floyd, zorgde voor de doorbraak bij het grote publiek. In september verscheen het tweede album van de band van leadzanger Jake Shears, ‘Ta-da’. Afgelopen zomer kwam de glam-rockband al naar Nederland voor een optreden tijdens het Lowlands-festival.

[Novum]