Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sheila de Vries kleedt Lucille Werner

Topontwerpster Sheila de Vries steekt voor een speciale modereportage voor vrouwenblad Diva & Donna presentatrice Lucille Werner in de kleren.

Topontwerpster Sheila de Vries steekt voor een speciale modereportage voor vrouwenblad Diva & Donna presentatrice Lucille Werner in de kleren. Dat maakt de Nationale Vereniging de Zonnebloem donderdag bekend. De actie is bedoeld om een door De Vries ontworpen sjaal voor het goede doel onder de aandacht te brengen.

De opbrengst van deze zogeheten Zonnebloemsjaal komt ten goede aan de activiteiten die vrijwilligers van De Zonnebloem organiseren voor zieken en gehandicapten. “Zij brengen kleur in het leven van mensen met een handicap of chronische ziekte”, zegt De Vries, die met haar zijden ontwerp een eigen kleurige bijdrage wil leveren.

De 39-jarige Werner is voor de modereportage gevraagd omdat ze zelf een handicap heeft en de vereniging een warm hart toedraagt. Ook organiseerde Lucille eerder dit jaar de Mis(s)verkiezing, voor mooie vrouwen met een handicap. De winnares was de 21-jarige Roos Prommenschenckel, die een zeldzame aandoening aan haar nek heeft.

Het mode-item met De Vries en Werner is te zien in de januari-editie van Diva & Donna.

[Novum]