Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zoon voor Heidi Klum en Seal

Supermodel Heidi Klum is in Los Angeles bevallen van haar derde kind. Het jongetje, dat het tweede kind is van haar en zanger Seal, heet Johan Riley.

Supermodel Heidi Klum is in Los Angeles bevallen van een zoon. Het jongetje, dat het tweede kind is van haar en zanger Seal, heet Johan Riley. Seal meldt het nieuws op de website van zijn vrouw. “Hij is gezond, prachtig en het evenbeeld van zijn moeder.”

Klum heeft al een dochtertje, de 2-jarige Leni, uit een eerdere relatie met Formule 1-baas Flavio Briatore. Vorig jaar beviel ze van zoon Henry, van wie Seal de vader is. De zanger beschouwt ook Leni als zijn kind.

De kleine Johan Riley, die woensdagmiddag werd geboren, is waarschijnlijk niet lang de nieuwste aanwinst van het gezin. De 33-jarige Heidi en de tien jaar oudere Seal dromen van een groot gezin.

[Novum]