Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Quentin Tarantino in Japanse western

Quentin Tarantino speelt een rolletje in ‘Sukiyaki western: Django’, die wordt geregisseerd door zijn vriend Takashi Miike.

Quentin Tarantino speelt een rolletje in de film ‘Sukiyaki western: Django’. Die wordt geregisseerd door zijn Japanse vriend Takashi Miike. Dat meldt de filmsite Hollywood Reporter. De opnames zijn begin deze week van start gegaan. Later deze maand reist de ‘Pulp fiction’- regisseur voor opnames af naar Japan.

De Amerikaanse filmmaker doet met zijn gastoptreden iets terug voor zijn oosterse collega, die eerder een rolletje speelde in Tarantino’s horrorfilm ‘Hostel’. Het productieteam van de western probeerde de deelname van de 44-jarige Tarantino lange tijd geheim te houden door hem aan te duiden als ‘de mysterieuze man’.

De 47-jarige Miike staat bekend om zijn extreem gewelddadige films. Zo werd uit zijn gangsterfilm ‘Ichi the killer’ uit 2002 een aantal scènes gesneden voordat de film in Groot-Brittannië mocht worden vertoond. Ook Tarantino staat met films als ‘Reservoir dogs’ en het tweeluik ‘Kill Bill’ berucht om zijn bloederige scènes.

Wanneer de Aziatische western in première gaat, is niet bekend.

[Novum]