Zoeken
Sluit dit zoekvak.

SM redt relatie Sienna en Jude

Een vleugje SM moet de relatie van Sienna Miller en Jude Law redden. De actrice gaf in een seksshop meer dan 400 euro uit aan handboeien en een kinky pakje uit.

Een vleugje SM moet de relatie van Sienna Miller en Jude Law redden. De 24-jarige actrice gaf in een erotische winkel 280 Britse pond (meer dan vierhonderd euro) uit aan handboeien en stoeipakje dat weinig aan de verbeelding overlaat, meldt de Britse krant The Sun.

“Sienna blaakt van het zelfvertrouwen en is ruimdenkend”, zegt een bron van de krant. “Wat ze kocht, is niet voor gevoelige mensen, maar het zal haar duizelingwekkend staan.” Volgens de gebruiksaanwijzing van de seksshop kan het pakje dat de blondine kocht het best worden gedragen terwijl ze haar partner vastbindt.

Eerder deze maand meldde het Amerikaanse tijdschrift People dat het sterrenpaar definitief uit elkaar is. Miller en Law ontmoetten elkaar in 2004 op de set van de film ‘Alfie’. Kort daarna verloofden ze zich, maar toen de 34-jarige Law bekende een affaire te hebben gehad met de oppas van zijn kinderen, verliet Miller hem. Toch duurde het niet lang voor de blondine het weer met haar ex probeerde en een periode vol ‘knipperlichten’ aanbrak.

[Novum]