Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Soulvation neemt clip op met mobieltjes

Soulvation heeft een videoclip opgenomen met alleen maar mobiele telefoons. ‘Phone in the air’ is de eerste clip die op deze manier is gemaakt.

Soulvation heeft een videoclip opgenomen met alleen maar mobiele telefoons. ‘Phone in the air’ is de eerste clip die op deze manier is gemaakt, claimt het management van het Nederlandse dance-collectief.

“Wij zien steeds meer dat mensen tijdens optredens met hun telefoons in de lucht staan om met vrienden de muziek te delen”, zegt groepslid Ronald Molendijk. “Wij vonden het daarom een uitdaging om aan te tonen dat je met telefoons ook een waardige videoclip kan opnemen.”

Eerder dit jaar nam filmmaker Ian Kerkhof een speelfilm op enkel met gsm’s. De Zuid-Afrikaan, die zichzelf tegenwoordig Aryan Kaganof noemt, maakte ‘SMS sugar man’ met acht telefoons.

[Novum]