Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sterren arriveren voor huwelijk Tom en Katie

De huwelijksgasten van Tom Cruise en Katie Holmes druppelen Rome binnen. Verschillende beroemde vrienden van het stel arriveerden donderdag in de stad.

(Novum/AP) – De huwelijksgasten van Tom Cruise en Katie Holmes druppelen langzaam Rome binnen. Verschillende beroemde vrienden van het stel arriveerden donderdag op het vliegveld van de Italiaanse hoofdstad. Cruise en Holmes beloven elkaar zaterdag eeuwige trouw. De ceremonie wordt waarschijnlijk voltrokken op Kasteel Odescalchi, net buiten de stad.

Jim Carrey, Brooke Shields, Jada Pinkett-Smith, Jennifer Lopez en haar man Marc Anthony arriveerden samen in een privévliegtuig vanuit Los Angeles. Ook de ouders van Katie Holmes kwamen donderdag aan in Rome. Victoria en David Beckham, die goed bevriend zijn met het bruidspaar in spe, zijn nog niet gesignaleerd in Italië.

Tom en Katie zelf kwamen eerder deze week aan in Italië, met hun dochtertje Suri en Toms geadopteerde kinderen Isabella en Connor. Woensdagavond brachten zij een bezoek aan het gemeentehuis van Rome, waarschijnlijk om een trouwvergunning aan te vragen. Omdat zij als Amerikanen in Italië willen trouwen, hebben ze speciale toestemming nodig.

[Novum]