Search
Close this search box.

Tatum Dagelet werkt aan scenario

Tatum Dagelet schrijft een scenario. Daarmee wil de tv-presentatrice het niveau van de Nederlandse komedie verhogen. “In Nederland kunnen we er niets van.”

Tatum Dagelet schrijft een scenario. Daarmee wil de 31-jarige televisiepresentatrice het niveau van de Nederlandse komedie verhogen. “In Nederland kunnen we er niets van, omdat alle grappen uitgelegd moeten worden”, zegt de blonde krullenbol in Nieuwe Revu. “Want als je dat niet doet, snapt de gemiddelde Nederlander het niet. Dat is dus een hele klus.”

Ook wil Tatum een roman schrijven, gebaseerd op haar ‘hippie-opvoeding’. “Mijn ex Ruud de Wild had het gevoel dat hij in een Ikon-documentaire was beland als hij bij ons thuiskwam.” Mede als tegenreactie daarop heeft Tatum voor een commercieel gerichte loopbaan gekozen. “Ik was dat artistieke zat, al die mensen die zo gekunsteld moeilijk doen.”

In juli zei Tatum, die momenteel het verborgen-cameraprogramma ‘Gotcha!’presenteert, dat ze een kinderboek wil schrijven.

[Novum]