Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tom Cruise komt aan in Rome

Tom Cruise is maandag in Rome aangekomen als voorbereiding op zijn huwelijk later deze week met actrice Katie Holmes. Dat vertelde een luchthavenmedewerker.

Hollywoodster Tom Cruise is maandag in Rome aangekomen, ter voorbereiding op zijn huwelijk later deze week met actrice Katie Holmes. Dat vertelde een medewerker op luchthaven Ciampino aan het persbureau Reuters. Cruise stapte omringd door lijfwachten in een zwarte limousine, die de stad inreed.

Naar verluidt is het kasteel Odescalchi aan de rand van het meer van Bracciano de locatie voor het huwelijk. Vrijdag zou het huwelijk katholiek worden ingezegend en een dag later zou het stel trouwen volgens de wetten van de Scientology-kerk.

De 27-jarige Katie en de 44-jarige Tom hebben ruim een jaar lang een relatie. In april kregen ze een dochtertje, Suri. Katie zou al verschillende malen in Italië zijn gesignaleerd. Haar trouwjurk wordt ontworpen door de Italiaan Giorgio Armani.

[Novum]