Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kate Moss speelt in Britse komedieserie

Supermodel Kate Moss is binnenkort te zien in een speciale aflevering van de Britse komedieserie Little Britain. Ze zou een groot komisch talent zijn.

Supermodel Kate Moss is binnenkort te zien in een speciale aflevering van de Britse komedieserie Little Britain. Dat meldt The Evening Standard. De aflevering, die op 22 november wordt opgevoerd in een theater in Londen, wordt gemaakt ten bate van een goed doel.

Een van de sterren uit de serie, acteur David Walliams, zegt dat Moss over een groot komisch talent beschikt. “Kate is op een hele eigen manier grappig, dus we denken dat het een briljante vertoning wordt.” De 32-jarige Moss, die bekend staat om haar zwijgzaamheid, heeft een rol met tekst.

Little Britian is in Engeland immens populair. De serie lijkt te draaien om platte humor, maar levert bij nader inzien scherpzinnig commentaar op de huidige samenleving. In Nederland wordt de show uitgezonden door de VPRO.

[Novum]