Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vader van Mick Jagger overleden

De vader van Rolling Stones-zanger Mick Jagger is zaterdag overleden aan een longontsteking. Hij werd een week geleden in het ziekenhuis opgenomen.

(Novum/AP) – De vader van Mick Jagger is zaterdag overleden aan een longontsteking. Dat heeft een woordvoerder van de 63-jarige zanger bekendgemaakt. Oud-docent Joe Jagger werd 93. Hij werd ruim een week geleden in een ziekenhuis vlakbij Londen opgenomen, nadat hij was gevallen.

Mick Jagger treedt momenteel op in de Verenigde Staten met de A Bigger Bang-tournee van de Rolling Stones. Vrijdag vloog hij naar Engeland om zijn vader te bezoeken, dezelfde dag ging hij terug naar Las Vegas. De tournee gaat verder zoals gepland. Meer details geeft de familie niet vrij. De begrafenis vindt in besloten kring plaats. Mick Jaggers moeder Eva overleed in 2000.

[Novum]