Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Valerie Zwikker vertrekt naar Frankrijk

Presentatrice Valerie Zwikker vertrekt zaterdag naar Frankrijk met haar vriend. “Wij gaan daar onze après-ski bar ‘Caz Cafe’ in het skioord Val Thorens runnen.”

Presentatrice Valerie Zwikker verhuist naar Frankrijk. Dat meldt de website Sterrenstek vrijdag. De 34-jarige brunette verlaat dit weekeinde ons land met haar vriend. “Chiel en ik vertrekken voor een half jaar naar Frankrijk”, vertelt Zwikker. “Wij gaan daar onze après-ski bar ‘Caz Cafe’ in het wintersportplaatsje Val Thorens runnen.”

De bar is opgezet door het radiostation Caz!, dat de Yorin FM cafés in de skioorden Val Thorens, Les Deux Alpes en Tignes voortzet. De ex van BNN-oprichter Bart de Graaff zegt geen ervaring te hebben in de horeca. “Het is heel anders dan wat ik gewend ben te doen, maar de uitdaging spreekt mij enorm aan.”

Het skiseizoen in Val Thorens loopt van november tot en met april. Valerie werkt in elk geval een half jaar in de après-ski bar en heeft verder weinig anders op de agenda staan. “Wie weet blijf ik wel voor altijd in Frankrijk wonen.”

[Novum]