Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Whitney Houston dreigt villa kwijt te raken

Whitney Houston dreigt haar villa te verliezen wegens een betalingsachterstand. Ze moet nog achthonderdduizend euro aan hypotheekkosten en belasting betalen.

(Novum/AP) – Whitney Houston dreigt haar villa in New Jersey te verliezen vanwege een forse betalingsachterstand. De zangeres moet nog bijna achthonderdduizend euro aan hypotheekkosten en belasting betalen. Als de 43-jarige zangeres niet voor 4 januari met het geld over de brug komt, wordt haar optrekje via een openbare veiling verkocht.

De verkoop kan nog gestopt worden als Houston een schikking treft met de aanklager. Haar woordvoerder ontkent dat de woning van de hand wordt gedaan. De waarde van het riante huis wordt op bijna zevenhonderdduizend euro geschat en maakt deel uit van het grondgebied van Houston. In 1987 kocht de Amerikaanse het terrein voor ruim twee miljoen euro. Nu zouden de grond en de villa samen bijna zes miljoen euro waard zijn.

Na een huwelijk van veertien jaar vroeg de zangeres in september de scheiding van Bobby Brown aan. Tijdens haar relatie met de ‘bad boy’-rapper kwam Houston verschillende keren in de media vanwege haar drugsgebruik. Inmiddels is de popdiva afgekickt en werkt ze aan een project met haar tante Dionne Warwick.

[Novum]