Dyanne Beekman heeft assistentie nodig

Imagostyliste Dyanne Beekman heeft zelf talloze assistenten. Ze heeft het zo druk dat ze de hulp inriep van een persoonlijk assistent en een psycholoog.

Imagoadviseur Dyanne Beekman, bekend van het televisieprogramma Passion for Fashion, heeft zelf talloze assistenten. Dat vertelt de styliste, die meerdere BN’ers bijstaat in het maken van hun kledingkeuze, deze week in de glossy Beau Monde. Haar bedrijf Beekman Styling slokt zoveel tijd op, dat ze de hulp heeft ingeroepen van een persoonlijk assistent, een schoonmaakster en een psycholoog.

De 34-jarige stijlkoningin, die sterren als Wendy van Dijk en Marco Borsato assisteert, schaamt zich niet voor haar hulpjes. “Ik heb een poetsvrouw voor een fris huis en een autowasservice die voor de deur mijn auto doet. En ja, ik ga naar een psycholoog om af en toe mezelf op te schonen”, erkent ze ruiterlijk.

Haar persoonlijk assistent zou Beekman voor geen goud willen missen. “Ik kan nu zoveel meer dingen aan. Zij haalt echt het beste in mij naar boven.” Of al haar werknemers net zo positief over hun baas zijn, is nog maar de vraag. “Ik kan een pain in the ass zijn”, bekent de zakenvrouw. “Ik kan namelijk niet goed tegen mensen die eerst vragen en dan denken.”

[Novum]