Tyra Banks maakt zich niet druk om vetrollen

Tyra Banks maakt zich niet druk om haar volle figuur. Wel was ze gekwetst toen foto’s van haar in badpak op internet werden bespot, vertelt ze in People.

Tyra Banks maakt zich niet druk om haar figuur. Wel was ze gekwetst toen foto’s van haar in badpak op internet werden bespot. “Ik lijd echt niet onder mijn gewicht”, vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift People. “Maar het doet pijn als mensen zulke vreselijke dingen over mij zeggen.”

De foto’s van het voormalige topmodel, die America’s Next Top Model presenteert, werden gemaakt toen ze op vakantie was in Australië. “Ik ben gewoon niet iemand die gezond eet”, verklaart de 33-jarige Banks. “Ik hoef niet meer te voldoen aan de standaarden van de modewereld.”

Naar eigen zeggen weegt de donkere schone momenteel ruim 72 kilo. Hoewel ze zich niet druk maakt om haar gewicht, zou ze het niet erg vinden wat kilo’s kwijt te raken. Banks, die 1 meter 75 meet, voelt zich elke dag anders. “Het is vooral balen als ik een oude spijkerbroek aantrek en er dan uitzie als een muffin.”

[Novum]